Media

#Cezar Ouatu #danemarca #romania #finala eurovision #eurovsion 2013 #finala eurovision 2013 #emmelie de forest

Cezar Ouatu, locul 13 la Eurovision: "Romania este o tara negata de Europa"

Reprezentantul Romaniei Cezar Ouatu, s-a calificat in Finala Eurovision 2013, pe locul 13, acesta obtinand un total de 65 de punte in urma interpretarii melodiei "It's my life".

Cezar Ouatu nu a obtinut de la nicio tara punctajul maxim de 12 puncte. Cel mai mare punctaj a fost acordat de Republica Moldova si Grecia (10 puncte). Iata ce a declarat reprezentantul Romaniei pentru Mediafax, dupa terminarea Eurovisionului: "Eu, profesional si personal, ma simt implinit. Mi-as fi dorit un loc mai bun in clasamentul final, pentru mine si pentru Romania, dar stiu ca ceea ce a tinut de mine am facut. Show-ul nostru a iesit foarte bine, am muncit cu totii enorm si le multumesc tuturor celor care au facut posibil ca aceasta munca de echipa sa prinda forma. Le multumesc tuturor celor care au crezut in mine si au votat Romania. Romania ramane, insa, o tara negata oarecum de Europa, asa ca, in aceasta seara, cele doua mari familii - Scandinavia si "Mama Rusie" - au invins. Eu am fost favorit la titlu din partea fanilor, dar, geopolitic vorbind, nu mai tine de mine…".

Finala Eurovision 2013 a fost castigata de Danemarca. Emmelie De Forest a obtinut un total de 281 de puncte in urma interpretarii melodiei "Only Teardrops".

Locul doi in clasament a fost ocupat de Azerbaidjan cu 234 puncte, iar pe locul al treilea s-a situat Ucraina cu 214 punte.

Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea