Media

#andi moisescu #emisiune andi moisescu #apropo tv

Apropo TV revine cu un sezon de colectie: cel cu numarul 20!

Dupa aproape 10 ani de activitate si neintrerupt umor terapeutic, emisiunea Apropo TV, prezentata de Andi Moisescu, se intoarce cu un nou sezon de colectie – cel cu numarul 20, incepand de duminica, 28 septembrie, de la ora 13:05.

E un sezon cu totul special, care va fi marcat de cateva evenimente notabile: emisiunea cu numarul 300, aniversarea unui an de cand Apropo TV a primit, la Premiile TV Mania, premiul pentru cea mai buna emisiune de satira si – daca situatia in general o va permite – cateva editii mai amuzante decat tara insasi. Ca orice show de televiziune care s-a maturizat laolalta cu telespectatorii sai, Apropo TV isi propune sa abordeze in aceasta toamna cateva dintre cele mai decisive teme ale momentului: presedintii, profetiile, Vladimir Putin, Apocalipsa, gimnastica feminina, parintele Arsenie Boca, You Tube-ul si nu in ultimul rand seria de trenduri citadine reunite sub genericul "Mustatile de hipster, incotro?".

“Ca si cand n-ar fi fost de ajuns ca-n deschiderea noului sezon atingem emisiunea cu numarul 300, la finalul lui mai aniversam si 10 ani de ApropoTV. Asta ne obliga practic sa ne comportam ca niste romani adevarati, transformand intreg sezonul intr-o petrecere continua”, a declarat Andi Moisescu.

O garnitura imbatabila de comentatori – de la Mihai Bobonete si Marius Florea Vizante la Emil Hurezeanu si Cristian Tudor Popescu, de la Ada Ularu si Ruxandra Dragomir la Irina Pacuraru si Stela Popescu – va asigura, si in acest sezon, bunul mers al activitatii.

In premiera la Apropo TV, rubrica Next Gen – in care s-au remarcat pina acum doar artisti din muzica alternativa si exponenti ai Noului Val al cinematografiei romanesti – va explora noi teritorii ale artei contemporane. si chiar cateva nise urbane destinate celor care fac ceva mai multa miscare decat arta.

O alta premiera se va inregistra in cadrul rubricii Time Out – 101 Carti, care, incepind din acest sezon, va gazdui recomandarile unor profesionisti ai domeniului: scriitori si critici literari. in paralel, continua serialul de recomandari cinefile Time Out – 101 Filme, intrucat, in conditiile in care viata a inceput sa frizeze blockbuster-ul, e necesar sa se vorbeasca despre capodopere.

Conform traditiei, Apropo TV va continua sa se impace cu publicitatea saptamanal, sigur doar in cazurile in care se justifica efortul. impreuna cu faptasii, dar si cu cei mai gingasi critici ai lor, colegii de breasla din departamentele de creatie, Andi Moisescu va recompune povestile celor mai condimentate salate din pauzele publicitare.

Lista cu must have-uri a sezonului cu numarul 20 e completata de invitatii lui Andi Moisescu in traditionalul studio al emisiunii. Pentru ca, desi tara s-a imbracat frumos, in stare de sarbatoare electorala, e inca mult de discutat in cadrul rubricii Romania care este.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea