Media

#concurenti #regulament #vocea romaniei #antrenorii Vocea Romaniei

Antrenorii de la "Vocea Romaniei" isi fura concurentii. Iata care este noul regulament al show-ului

Editia de sambata seara a emisiunii "Vocea Romaniei" vine cu o noua schimbare de regulament pentru concurenti, care vor trece acum la un alt nivel, dupa auditiile nevazute, in care exigenta si aspteptarile cresc foarte mult.

Asadar, de acum, in cadrul confruntarilor, fiecare antrenor va stabili duete in cadrul membrilor echipei sale, pentru a elimina unul dintre participanti. Schimbarea cu care vine insa acest sezon al show-ului este aceea ca, dupa confruntari, ceilalti antrenori pot fura concurentul eliminat prin apasarea butonului verde, exact ca la preselectiile pe nevazute.

In cazul in care mai multi antrenori apasa butonul verde, alegerea ii va apartine concurentului. Astfel ca, incepand cu editia de sambata, 9 noiembrie, cei patru antrenori, Moga, Brenciu, Loredana si Smiley, vor avea dreptul sa fure cate doi concurenti din echipele colegilor.

Sursa foto: paginademedia.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea