Media

#Alexandra Stoian #stiri #stiri sportive #prezentatoare

Alexandra Stoian paraseste pupitrul stirilor Pro Tv in favoarea...

Alexandra Stoian, frumoasa prezentatoare de la Pro TV face schimbari in cariera. Aceasta a renuntat la pupitrul stirilor Pro V, urmand sa prezinte stirile sportive.

 

Alaturi de Corina Caragea si Vadim Vijeu, Alexandra va fi responsabila cu noutatile din sport, pe care le va aduce in casele romanilor prin intermediul rubricii sportive din cadrul stirilor PRO TV.

"Am trecut la o alta categorie a profesiei mele si am luat-o ca pe o provocare, o ocazie sa incerc si altceva, tinand cont ca stilul stirilor din sport este diferit. Imi place echipa alaturi de care lucrez, ii apreciez pentru modul in care isi fac treaba si fur de la ei meserie, tot ce inseamna acest domeniu relativ nou pentru mine." – a declarat Alexandra.

Inca din copilarie Alexandra a avut inclinatie catre sport: "De mica am practicat sport: gimnastica, balet, atletism si volei in perioada in care am facut parte din echipa scolii. Imi place si patinajul artistic, pe care il urmaresc cu placere de fiecare data. As incerca si sporturile nautice, desigur as incepe incet cu stand-up paddle si in vacantele de vara as experimenta si windsurf."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea