Media

#finalisti ferma vedetelor #Ferma Vedetelor #castigatori

Afla care sunt cei 5 finalisti ai Fermei Vedetelor!

Au fost 16, dar au mai ramas doar 5! Fermierii vor duce o ultima batalie, pe 30 mai, in direct. Printre acestia ii regasim pe Vica Blochina, Augustin Viziru, Ionut Iftimoaie, Dan Helciug si George Vintila.

 

Dintre acestia unii au dovedit ca merita sa ajunga in finala prin munca, unii prin voie buna, iar altii prin strategie si miscari inteligente. Acum, sunt nevoiti sa locuiasca pentru putin timp intr-un cadru restrans, fara ca alte persoane sa aplaneze confruntarile directe.

Dimineata i-a prins pe cei cinci fermieri discutand la masa despre duelul dintre Vica si Cristina. Concurentii au tras concluzia ca presiunea momentului a facut-o pe Cristina sa clacheze psihic: „Ea e foarte puternica fizic si foarte ambitioasa, nu? Nu s-a vazut ieri!”, a spus George.

Principala tema de discutie a fermierilor ramasi in competitie a fost votul celorlalti concurenti, care urmeza sa vina in ferma pentru a-l elimina pe unul dintre cei cinci. Fiecare si-a dat cu parerea despre ce motive ar putea avea restul sa il voteze si cine ar putea sa le acorde votul negativ.

Nu au lipsit nici discutiile despre strategii si ce planuri si-au facut fiecare dintre ei de-a lungul concursului: „Normal ca mie mi-a convenit situatia, sa trag in partea cealalta! Despre asta a fost vorba! Oamenii care au stat cu mine aici au incercat sa ma injunghie din toate pozitiile!”, i-a marturisit Augustin, Vicai.

Programul de voie al fermierilor a fost intrerupt de un joc buclucas. Harta din cutia postala i-a trimis pe concurenti in padure pentru a cauta coletul surpriza si restul instructiunilor: sa construiasca cifra cinci din lemne. Astfel, ei au marcat momentul special: cinci fermieri si cinci zile ramase din cele trei luni petrecute la Ferma Vedetelor. Premiul pentru o treaba bine facuta a fost: „Diseara frigem puiul! La modul cel mai serios! Ne-a adus cinci-ul norocos un pui gustos! Carnita, frate si paine, frate si cartofi, frate!”, i-au spus George si Ionut lui Augustin.

In timp ce Dan incerca sa afle ce regrete au concurentii, in exclusivitate pentru Ferma Gossip, cei care munceau nu au fost atat de receptivi la initiativa lui. in semn de gluma si protest la comportamentul lui Dan, Augustin a aruncat cu apa pe el, iar George a aruncat cu tain. Dan nu a gustat gluma si s-a suparat: „Asta se numeste nesimtire, frate! Sunt glume d-alea de coltul cartierului, de unde vii tu!”. Atacurile lui Dan la adresa lui George au luat o intorsatura foarte serioasa, insa George s-a abtinut cat a putut sa nu riposteze: „Hai, dispari de aici!”.

Nea Rata a picat fix in mijlocul disputei dintre fermieri. Vica l-a mustrat si ea pe Dan pentru faptul ca nu munceste si s-a dus la nea Rata sa caute dreptate, ca la domnul invatator de la scoala: „Hai ca imi place!”, a spus el.

Iulia Vantur a venit cu voie buna si cu multe cuvinte de lauda. I-a rasplatit pentru ca au ajuns pana aici, iar discutia pe care a avut-o cu fermierii a adus in prim-plan venirea fostilor concurenti si voturile pe care ar putea sa le primeasca. Scrisoarea Cristinei i-a incurajat pe toti, iar Dan a fost lasat fermierul saptamanii, insa, de aceasta data, doar pentru putin timp, deoarece fiecare dintre ei va fi fermier sef jumatate de zi in perioada urmatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea