Media

#revista # FHM Romania #inchidere FHM Romania #Burda Media Bucuresti

Adio, FHM Romania! Luna aceasta, ultimul numar al revistei

Burda Media Bucuresti a anuntat inchiderea revistei FHM Romania, publicatie care a intrat in portofoliul grupului odata cu preluarea Sanoma Hearst.

 

„Burda Media Bucuresti agreeaza sa incheie contractul de licenta cu Bauer Consumer Media Limited pentru editarea in Romania a revistei FHM”, au anuntat reprezentantii grupului, citati de paginademedia.ro.

Publicatia avea trei angajati permanenti, printre care redactorul-sef, Horia Ghibutiu, si lucra cu mai multi colaboratori. in urma inchiderii, toti cei trei angajati vor parasi grupul.


Titlul FHM este prezent pe piata din Romania de 13 ani. Ultima editie publicata in Romania a revistei FHM este cea de iulie-august, prezenta la punctele de difuzare a presei.
FHM a vandut in primul trimestru al anului o medie de 4.600 de exemplare pe aparitie, potrivit celor mai recente date disponibile pe site-ul Biroului Roman de Audit Transmedia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea