Media

#showbiz #kanal d # emisiuni kanal d # audienta kanal d

3 vedete de renume ii jurizeaza pe copiii talentati. Iata cine sunt acestea

Kanal D lanseaza in aceasta toamna KIDSing, un show pentru copii cu voci extraordinare, cu care spera sa-si spulbere concurenta. Iata atuu-rile cu care televiziunea va intra in cursa pentru audienta. 

Antonia, una dintre cele mai bine vandute artiste pe piata muzicala internationala, Gabriel Cotabita - o legenda vie a muzicii romanesti, si Wilmark, un entertainer foarte apreciat pe piata media din Romania,  formeaza juriul ce va fi alaturi de micii concurenti in calatoria lor spre succes.  

Antonia: “Este o mare provocare! E greu sa fii pe scena, este greu sa emotionezi un public atat de numeros, dar este mai greu sa traiesti emotiile fiecarui copil care canta in fata ta. Sunt mama si stiu ca fiecare copil este special prin el insusi! Cum pot sa aleg doar unul?”

Gabriel Cotabita: “39 de ani de cariera…Nu se ajunge usor aici! Sunt in acest juriu ca sa ii invat pe copii sa ajunga departe”.

Wilmark: ”Sa canti bine este foarte important, dar a fi artist complet inseamna sa ai si atitudinea potrivita in fiecare piesa pe care o interpretezi! Abia astept sa ii cunosc pe viitorii artisti ai Romaniei!”

Formatul emisiunii presupune ca, atat in timpul auditiilor, cat si al galelor, cei trei membri ai juriului sa impartaseasca si concurentilor din experienta lor si  ii vor cunoaste pe micii cantareti nu numai sub lumina reflectoarelor, ci si in culise, alaturi de cei care au venit sa ii sustina,  fie ca e vorba de parinti, frati sau prietenii acestora.  

Prezentatorii show-ului vor fi  cunoscutul actor Dan Bordeianu (fosta vedeta Pro TV) si Theo Rose, posesoarea unei voci-fenomen si o stea in devenire in peisajul artistic romanesc.

“Cel mai greu va fi sa am in fata mea copii emotionati! As vrea sa vad numai copii care plang de bucurie! Iubesc copiii si abia astept sa fiu tata! Voi invata de la fiecare parinte cum e sa ai un copil talentat! Pentru mine este cea mai frumoasa experienta profesionala de pana acum!”, spune Dan Bordeianu.

Theo Rose este fostul copil talentat, care a uimit cu vocea incredibila si care acum isi construieste, pas cu pas, cariera muzicala. Ea intelege ce inseamna sa fii copil, ce inseamna sa vrei cu toata fiinta sa canti, sa iubesti scena si publicul.  “Nu cu multa vreme in urma stateam si eu la rand pentru auditii, faceam vocalize in sali de asteptare si tremuram asteptand un telefon de la organizatorii de concursuri! Voi fi alaturi de concurenti, vom canta impreuna, ii voi tine in brate si le voi sterge lacrimile daca va fi nevoie!”, a precizat si Theo Rose. 

Premiul: 20.000 de euro, videoclip si promovare 

KIDSing este un format international pentru toata familia, un concurs de muzica pentru copii cu varstele intre 5 si 14 ani. Familia si prietenii concurentilor au un rol foarte important  in cadrul show-ului, acestia isi pot demonstra si ei, alaturi de cei pe care ii sustin, veleitatile artistice, pe scena.  

Auditiile a peste 1.000 de copii din intreaga tara vor avea loc in mai multe orase din tara  (Bucuresti, Craiova, Piatra Neamt, Iasi, Constanta)  pe parcursul lunii mai. 30 dintre cei mai talentati copii vor participa in Gale, unde publicul va decide castigatorul. Concurentii vor beneficia de pregatire si consiliere cu o echipa numeroasa de specialisti in styling, coregrafi, regizori.

Fiecare dintre finalistii celor cinci Gale va avea parte de propriul sau videoclip, inregistrat alaturi de un artist consacrat. Un singur copil va castiga insa tiltul de Artistul KidSing al Anului si marele premiu de 20.000 de Euro.

Concurenta, sub semnul intrebarii?

Pana acum, un singur show de talente a fost dedicat in intregime copiilor, Next Star, difuzat de Antena 1. Aici, juriul este format din Lora, Pepe, Connect-R, Maria Carneci si Vasile Muraru, iar show-ul este prezentat de Dan Negru. Tot la acest post este difuzat si Junior Chef, pentru micii bucatari.

Din toamna, si Pro TV va intra in hora show-urilor dedicate copiilor, cu Voice Kids, spectacolul care va inlocui Vocea Romaniei. Pana de curand, in lipsa lui Horia Brenciu, dar si a Loredanei, se vehicula ca Pavel Bartos va trece la pupitrul juratilor, insa cum au aparut zvonuri ca si simpaticul cuplu Smiley-Bartos ar putea migra la Antena 1, componenta juriului nu este certa. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea