Media

#asistente tv #Roxana Vancea #moderatoare

3 asistente TV care au reusit sa devina moderatoare

Postul de asistenta TV a devenit o rampa de lansare pentru multe dintre tinerele care vor sa isi construiasca o cariera in showbiz. Desi jobul de asistenta TV nu presupune o implicare directa in moderarea show-ului, aceasta ipostaza le-a ajutat si le-a propulsat in lumea showbizului pe multe dintre tinerele care au ocupat acest post.

Din fete simple, care nu au urmat o scoala in acest sens sau nu au visat vreodata ca vor ajunge vedete, multe dintre asistentele TV care s-au perindat pe la diverse televiziuni au ajuns sa aiba propria emisiune sau sa fie coprezentoare. Iata cateva exemple:

1 Roxana Vancea

Unul dintre cele mai recente exemple in acest sens este fosta asistenta TV din cadrul show-ului "Neatza cu Ravan si Dani", care a parasit aceasta emisiune pentru a merge la pupitrul stirilor de la Antena 1. In prezent, Roxana Vancea urmeaza un curs de perfectionare inainte de a se prezenta in fata telespectatorilor. Intre timp, fosta asistenta a matinalului "Neatza" a mai primit o oferta de a prezenta alaturi de cantaretul Pepe o noua emisiune ce va debuta in aceasta vara la Antena 1.


2 Daniela Crudu

Daniela Crudu este unul dintre exemplele ce ilustreaza perfect faptul ca postul de asistenta TV este una dintre cele mai usoare metode de a ajunge celebru. Mai intai, a fost asistenta tot la matinalul "Neatza cu Ravan si Dani", de unde a fost data afara din cauza implicarii sale intr-un scandal sexual.

In tot acest timp insa, Daniela Crudu castigase simpatia multora dintre telespectatori datorita naivitatii sale, fapt ce a facut ca aceasta sa fie transferata ca asistenta TV, alaturi de Bianca Dragusanu, la emisiunea "Un show pacatos".

Scandalurile in care a fost implicata si stilul sau excentric pe care l-a afisat si in aceasta perioada au atras din nou atentia publicului. Acest lucru a fost benefic insa pentru cariera sa, deoarece Daniela prezinta, alaturi de Mihai Mitoseru, emisiunea "Super Bingo", difuzata la Antena 1.

3 Andreea Mantea

Parcursul Andreei Mantea in showbiz este unul si mai interesant. Vedeta a devenit cunoscuta mai intai datorita participarii sale la concursul "Fata de la Pagina 5" din "Libertatea". Apoi, ea a ajuns sa defileze pe podiumurile de moda, context in care a fost remarcata tot de matinalii de la Antena 1 Razvan si Dani, care i-au oferit un post de asistenta TV. Dupa o scurta perioada, Andreea Mantea a parasit matinalul pentru postul de moderator, la emisiuni precum "Cancan TV" sau "Din dragoste".




Sursa foto:zoso.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din media

Top

Cauta-ti perechea