Media

#gospodari #gospodar caut pereche #emisiune pro tv #pro tv

10 gospodari sunt pregatiti sa renunte la burlacie! Isi vor gasi perechea?

10 gospodari din 10 judete diferite ale tarii sunt pregatiti sa renunte la burlacie si sa isi gaseasca perechea potrivita. Anamaria Prodan Reghecampf aduce in prim plan la PRO TV povestile pline de intriga ale gospodarilor care au pornit in cautarea perechii perfecte, cu care viseaza sa-si intemeieze o familie.

De la citirea scrisorilor primite de la femei, la cunoasterea lor si la aventurile prin care trec in fiecare gospodarie, barbatii care participa la emisiunea Gospodar fara pereche sunt cu un pas mai aproape de insuratoare.

Ce inseamna show-ul Gospodar fara pereche in cateva cifre?

  • 10 gospodari sunt pregatiti sa spuna "DA" si sa renunte la burlacie. insa pana acolo e drum lung si cu obstacole, trebuie sa-si cunoasca jumatatea, sa aiba rabdare, sa o cucereasca, sa o placa familia... e mult de munca pana la insuratoare!
  • Gospodarii fara pereche au varste cuprinse intre 23 si 49 de ani
  • Peste 100 femei si-au dorit sa participe la emisiune si s-au inscris prin telefon sau pe site-ul gospodarfarapereche.protv.ro.
  • 10 gospodarii diferite, 10 tipuri diferite de traditii, 10 judete diferite (Alba, Arad, Bihor, Botosani, Brasov, Buzau, Galati, Hunedoara, Iasi si Suceava)
  • Numai pentru editia Gospodar fara pereche care va fi difuzata la PRO TV pe 11 septembrie, de la 20:30, Anamaria si echipa de productie a parcurs aproximativ 3.000 de kilometri prin tara, cu 4 masini, dintre care un microbuz si o masina de teren, cu ajutorul careia echipa de ajungea in destinatiile greu accesibile. Intreaga deplasare s-a intins pe parcursul a 15 zile consecutive.
  • Anamaria Prodan Reghecampf se trezea in fiecare dimineata la 06:00, iar pana la 09:00 era pregatita pentru filmare, imbracata, machiata, coafata si plina de energie.

Gospodar fara pereche debuteaza luni, imediat dupa stirile PRO TV de la 19:00. in editia de pe 11 septembrie, telespectatorii vor urmari aventurile Anamariei acasa la cei 10 gospodari, dar si reactiile acestora atunci cand vor citi scrisorile primite de la femei si momentul in care se vad pentru prima oara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea