IT & C

#windows #microsoft #kinetic

Windows 8 ar putea fi compatibil cu Xbox Kinetic

Multi inca nu au facut trecerea de la sistemul de operare XP la Window 7, cel mai recent OS a celor de la Microsoft, si iata ca deja au inceput sa apara primele detalii despre viitorul Windows, versiunea a opta.

Primele informatii despre sistemul de operare Windows 8 au fost prezentate de catre un blogger italian pe nume Francisco Martin. Aceasta a scris in paginile sale virtuale ca OS-ul Microsoft va fi capabil sa porneasca mult mai repede, iar in unele cazuri chiar instant (posibil sistemele cu SSD-uri).

Blogger-ul Francisco Martin a mai precizat ca utilizatorii sistemului vor avea acces mult mai rapid la e-mail, internet, multimedia si altele. Desi nu a fost confirmat oficial, aceste detalii par sa incline catre un suport al Windows 8 cu cel mai recent senzor gaming, Kinetic, care a fost prezentat in evenimentul E3.

Astfel, senzorul Kinetic va activa PC-ul si o serie de "site-uri favorite" ale utilizatorului in clipa cand acesta intra in casa, imediat ce prezenta lui a fost detectata in incapere, inca dinainte ca acesta sa se aseze in fata PC-ului.

Printre alte imbunatatiri pe care Windows 8 le-ar putea aduce in favoarea utilizatorilor se numara un magazin virtual de aplicatii, eficienta energetica , suport pentru dispozitive de tip internet tablet si suport pentru USB si Bluetooth 3.0 .

Primele versiuni beta ale Windows 8 sunt asteptate de la mijlocului lui 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele