IT & C

#notebook #laptop #3d #gaming

HP si Dell ar putea dezvolta notebook-uri 3D

Una din cele mai revolutionare tehnologii ale momentului, 3D-ul, ar putea fi implementat foarte curand si in laptopuri .

Este posibil ca producatorii HP si Dell sa lucreze in prezent la primele notebook -uri gaming cu tehnologia 3D incoporporata.

Zvonuri

Informatiile despre anumite parteneriate HP si Dell vin de la publicatia Commercial Times care informeaza ca cei doi producatori au incheiat contracte cu Winstron pentru a incepe producatia la primele laptopuri care au integrata tehnologia 3D.

Aceasi publicatie mai scrie ca alti doi producatori, Sony si Lenovo, se afla inca in negocieri cu aceeasi companie pentru aceelasi scop. Pentru inceput, noile notebook-uri 3D vor fi destinate pietei de gaming.

Tehnologii 3D

In prezent, in comert exista sisteme desktop care sunt echipate cu solutia grafica nVidia GeForce 3D Vision . Totodata, in trecut au existat zvonuri despre notebook-uri HP cu ecrane de 18,4 inch care ar avea integrate paneluri 3D produse de Chi Mei Optoelectronics (CMO).

Din pacate toate informatiile referitoare la viitorea generatie de notebook-uri gaming sunt doar zvonuri. Reprezentantii companiilor nu au facut nicio declaratie oficiala referitoare la noile sisteme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele