IT & C

#poza #video #facebook

Afla cum sa inlocuiesti poza de profil din Facebook cu un clip video

O aplicatie noua permite utilizatorilor Facebook sa uploadeze un clip video in locul clasicei poze de profil . Afla cum iti poti schimba poza de profil Facebook cu un video.

Cu ajutorul aplicatiei FlipYourProfile, poti uploada acum un clip video in loc de poza de profil. Pentru a functiona aplicatia are nevoie de un plugin pentru browserul web si numai prietenii care au si ei instalat plugin-ul vor putea vedea noul tau clip video ce inlocuieste poza de profil.

Cei care nu au plugin-ul instalat vor vedea in continuare poza ta de profil. Dupa instalarea aplicatiei, aceasta va publica pe Wall-ul tau Facebook un link de unde prietenii tai instalat si ei plugin-ul.

Aplicatia, ce poate fi descarcata la facebook.com/FlipSG, functioneaza doar cu instalarea plugin-ului in browserele Chrome, Safari, Firefox si Internet Explorer.    

Dupa ce ai instalat FlipYourProfile, reporneste browserul tau si conecteaza-ti apoi profilul cu pagina de Facebook a aplicatiei.

Poti adauga apoi clipul video in profilul tau Facebook, folosind Profile Maker, disponibil la aceeasi adresa. Aplicatia iti permite sa inregistrezi un clip video cu webcam-ul sau sa uploadezi un fisier de maxim 10 MB, flv, mp4 sau h.264.

Atentie! Clipul va fi publicat pe profilul tau in plan orizontal, cele in plan vertical vor fi intoarse automat cu 90 de grade.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele