IT & C

Yahoo! Personals Premier

Portalul Yahoo ! a lansat serviciul de intilniri online Personals Premier, prin care doreste sa atraga persoanele serioase si cu dare de mina, aflate in cautare de partener. Aceasta decizie afecteaza eHarmony, un site popular de intilniri care le ofera abonatilor potentiali suflete pereche, bazindu-se pe rezultatele unui test de personalitate . Noul serviciu al Yahoo! costa 34,95 dolari/luna si utilizeaza tehnologii de cautare folosind rezultatele testelor de relatie si personalitate. Compania privata eHarmony si-a cistigat recent popularitatea prin intermediul unor campanii de promovare in mass-media, care au costat milioane de dolari. Abonamentul lunar costa aici 49,95 dolari.
Conform companiei de monitorizare a traficului pe Internet , Hitwise, virsta vizitatorilor eHarmony este intre 25-34 de ani, in timp ce utilizatorii Yahoo! sint mai tineri si cu venituri mai scazute. Yahoo! Personals detine locul intii in SUA in categoria serviciilor de intilniri online, cu 21a din piata, iar eHarmony ocupa pozitia a patra, detinind 6a din piata, dupa Match.com al InterActiveCorp si American Singles al MatchNet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele