IT & C

#mail #interfata #facebook #yahoo!

Yahoo! Mail pregateste o noua interfata

Cred ca ii putem numara pe degete la o mana pe internautii care nu au sau nu au avut niciodata cont pe Yahoo!, cel putin in Romania. Cei aproape 300 de milioane de utilizatori din intreaga lume ai serviciului Yahoo! Mail mai au de asteptat cateva zile pana cand vor vedea noua interfata a serviciului.

Din imaginea postata pe ymailblog.com observam ca folderele, contactele, lista de mesaje si celelale lucruri esentiale ale casutei de mail raman la locul lor, grafica fiind cea care a suferit (in bine) modificari.

Cei de la Yahoo! sustin ca noua versiune va fi una mai rapida, utilizatorii vor putea sa descarce si sa raspunda la mesaje mult mai rapid, si (ca sa fie cu totul in prezent) va permite utilizatorului sa-si updateze statusul de pe Facebook sau Twitter direct din Inbox. In plus, atunci cand primeste link de pe YouTube utilizatorul il poate vedea direct din Yahoo! Mail.

De asemenea, noul Yahoo! Mail va veni, potrivit oficialilor, cu o mai buna protectie anti- spam , desi un studiu efectuat recent de institutul Fraunhofer arata ca Yahoo! Mail are deja cea mai buna protectie anti-spam.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele