IT & C

#imprimanta #phaser 6140 #xerox

Xerox Phaser 6140, noua imprimanta pentru acasa

Xerox lanseaza imprimanta laser color Phaser 6140 , ideala pentru utilizatorii individuali si echipele mici de lucru, care isi doresc documente si imagini in culori cat mai reale, fara sa aloce resurse financiare mari.

"Un buget restrans nu ar trebui sa insemne sacrificarea aspectului documentelor", spune Victor Tataru, Office Solutions Marketing Manager, Xerox Romania si Republica Moldova.

Caracteristici

Xerox Phaser 6140 imprima la o rezolutie de 600 x 600 x 4 dpi, cu o viteza de 19 ppm color sau 21 ppm alb-negru si are o capacitate standard de stocare de 250 de coli. Tonerul Emulsion Aggregate High Gloss (EA-HG), cu particule de culoare identice ca forma si dimensiuni, contribuie la calitatea imprimarii prin redarea fidela a liniilor si detaliilor din texte si imagini.

Functia integrata "Run Black" imprima automat cu toner negru, atunci cand tonerul color trebuie realimentat, fara a bloca fluxul de lucru al utilizatorilor. Pentru un control extins asupra functiilor, echipamentul poate fi administrat de la distanta, direct din browser-ul computerului, prin intermediul Xerox CentreWare IS.

Phaser 6140 poate fi configurata cu diferite optiuni, precum imprimare fata-verso automata, o tava aditionala pentru stocarea a inca 250 de coli, adaptor wireless pentru conectare mai simpla in retea sau memorie extinsa de pana la 1280 MB. Dimensiunile mici permit instalarea imprimantei in orice spatiu de lucru, iar modul de operare silentios minimizeaza impactul asupra mediilor de birou aglomerate.

Imprimanta eco

Xerox Phaser 6140 este certificata Energy Star si face parte din Xerox Green World Alliance, o initiativa mondiala pentru incurajarea utilizatorilor de a recicla hartia si consumabilele, pentru minimizarea impactului asupra mediului inconjurator.

Tonerul utilizat genereaza cu pana la 80% mai putine deseuri, spre deosebire de alte imprimante similare, iar functia N-up ofera utilizatorilor posibilitatea sa tipareasca mai multe pagini pe aceeasi coala de hartie, economisind consumabilele.

In plus, echipamentul recunoaste paginile albe din document si trece peste ele in timpul imprimarii, accelerand procesul si reducand gradul de risipire a hartiei cu pana la 50%. Imprimanta este compatibila cu sistemele de operare Windows 2000/XP/Vista, Server 2003/2008, Mac OS X 10.3 sau superior si Linux: SUSE, Red Hat, TurboLinux 10 Desktop.

Disponibilitate

Pretul recomandat al echipamentului Xerox Phaser 6140 incepe de la 449 USD fara TVA si difera in functie de configuratie. Echipamentul poate fi achizitionat de la partenerii de distributie ai Xerox Romania.

Utilizatorii Xerox Phaser 6140 beneficiaza de asistenta si suport tehnic profesionist acordat de specialistii de la Xerox si de partenerii autorizati de pe intreg teritoriul Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele