IT & C

#xerox #print & sign #print #foto

Xerox lanseaza noi aplicatii pentru productia albumelor foto

Xerox prezinta pentru prima data in Romania, in cadrul expozitiei "Print & Sign", solutia completa pentru realizarea de foto

Xerox ofera tehnologii dedicate pentru crearea de foto , pornind de la aplicatia M-Photo, continuand cu suporturile speciale de imprimare si incheind cu procesele de imprimare si finisare.

De exemplu, hartia Xerox EverFlat este special proiectata pentru a nu se curba in apropierea portiunii de legare a albumului, asigurand vizualizarea a doua pagini alaturare, fara nici o pierdere la nivel de continut, nici mscar la grosimi de 220gsm.

Pentru un proces complet de legare si finisare a albumelor foto, Xerox a incheiat un parteneriat cu Unibind si Fastbind. Astfel, utilizatorii vor putea alege tipul de coperta dorit, grosimea ei, precum si finisajul sau modalitatea de imbinare.

XMPie

Totodata, Xerox va prezenta si solutia de comunicare personalizata, prin intermediul software-ului partener XMPie.

XMPie permite imprimarea oricaror documente cu date variabile si este foarte util in campaniile extinse de marketing direct , permitand transmiterea aceluiasi mesaj prin e-mail, SMS sau documente imprimate.

Printre cele mai importante aplicatii realizate cu XMPie se numara imaginile personalizate , documentele tranzactionale, scrisorile de marketing personalizate, brosurile si alte mesaje cross-media.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele