IT & C

Xerox ColorQube 9200, oficial in Romania

Xerox lanseaza in Romania primul multifunctional A3 , de mare viteza, cu cerneala solida . Seria ColorQube 9200 poate reduce semnificativ impactul asupra mediului si costurile imprimarii color, fara a afecta calitatea imaginii imprimate.

Seria ColorQube 9200 include trei modele diferite (9201, 9202, 9203) care tiparesc, scaneaza si copiaza documente cu viteze de la 38 ppm la 85 ppm. Tehnologia bazata pe cerneala solida este folosita de Xerox de peste optsprezece ani, iar acum a fost reproiectata pentru a obtine viteze si volume de imprimare mai ridicate.

Protejeaza mediul

Cerneala solida utilizata de ColorQube nu are cartus, nu este toxica, iar forma acesteia permite alimentarea usoara.  Consumul de energie este si el redus, un studiu efectuat de universitatea americana Rochester Institute of Technology (RIT) aratand ca multifunctionalele ColorQube 9200 utilizeaza cu pana 9% mai putina energie pentru un intreg ciclu de viata si produc cu 10% mai putine gaze cu efect de sera decat imprimantele laser din aceeasi clasa.

Cerneala poate fi alimentata in fante speciale chiar in timpul imprimarii. O singura incarcare cu cerneala solida poate oferi o autonomie pe fiecare culoare de pana la 55.000 de pagini (5% acoperire). De asemenea, multifunctionalele sunt echipate cu un ecran tactil, care ofera acces la diferite optiuni si reda tutoriale video pentru a ajuta utilizatorii. Astfel, interventiile din partea specialistilor IT sunt minime.

Culori bune si pe hartie reciclata

Chiar si prin utilizarea hartiei reciclate sau economice utilizatori pot obtine culori bune si imagini clare. Seria ColorQube are mai multe optiuni de finisare, precum si optiuni de control al accesului si de protejare a informatiilor confidentiale. In plus, documentele scanate si trimise pe e-mail pot fi criptate, pentru siguranta continutului.

Pretul recomandat al echipamentelor Xerox ColorQube 9200 incepe de la 14.960 USD fara TVA, si difera in functie de configuratie. Acestea pot fi achizitionate de la partenerii de distributie ai Xerox Romania. Utilizatorii seriei ColorQube 9200 beneficiaza de asistenta si suport tehnic profesionist acordat de specialistii de la Xerox si de partenerii autorizati de pe intreg teritoriul Romaniei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele