IT & C

Windows ieftin pentru denuntatori

Persoanele care ii vor denunta pe cei care le-au furnizat Windows piratat vor putea sa achitioneze sistemul de operare XP la jumatate de pret.
Aceasta masura face parte din campania internationala a Microsoft pentru combaterea pirateriei software si este aplicata, deocamdata, in China. Astfel, chinezii care vor raspunde "programului" Microsoft vor putea sa achizitioneze XP Home Edition la pretul de 95 de dolari, iar Professional Edition, pentru 153 de dolari.

Dupa cum se arata intr-un material Zdnet, cei care vor sa beneficieze de softurile respective, cu licenta, la pret redus va trebui sa completeze un formular online, pe site-ul Microsoft. Chinezii trebuie sa "povesteasca" modul in care au achizitionat soft-ul piratat, daca l-au luat de la un distribuitor independent, impreuna cu PC-ul, sau "de pe strada".

PRIMII PE LISTA. Campania a Microsoft, intitulata "Windows Genuine Advantage Offers", a fost lansata anul trecut in septembrie si isi propune sa-i impiedice pe cei care au versiuni piratate de Windows sa beneficieze de unele update-uri la software. Noua campanie antipiraterie , initiata de compania lui Bill Gates, s-a indreptat, pana acum, catre clientii din SUA, Marea Britanie, Canada, Cehia, China si Brazilia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele