IT & C

#windows 7 #microsoft #windows 8

Windows 8 ar putea fi lansat pana la sfarsitul lui 2012

Microsoft ar putea lansa Service Pack 2 pentru Windows 7 anul viitor, astfel ca Windows 8 este asteptat fie la sfarsitul anului 2012, fie la inceputul lui 2013.

Dupa lansarea primului Service Pack pentru cea mai noua versiune a sistemului de operare Microsoft, Windows 7 , speculatiile despre Windows 8 s-au inmultit.

Service Pack 2 pentru Windows 7 ar putea fi lansat la jumatatea anului viitor, iar noul sistem de operare ar putea sosi la putin timp dupa.

Windows 8 ar putea ajunge in magazine chiar inainte de sfarsitul anului 2012, pentru a profita de sezonul de cumparaturi din perioada sarbatorilor de iarna, potrivit go4it.ro. O alta data vehiculata pentru lansarea noului Windows este 7 ianuarie 2013.

Oficialii Microsoft nu au comentat zvonurile despre noul sistem de operare, care includ si speculatii despre o interfata 3D, functionala doar in versiunea 64 bit.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele