IT & C

#sistem de operare #microsoft #windows 7

Windows 7 a fost lansat oficial

Microsoft Corp. anunta lansarea la nivel global a lui Windows 7 . Noul sistem de operare permite utilizatorilor sa se ocupe eficient de activitatile zilnice, fiind un sistem de operare mai simplu, mai fiabil, mai sigur si mai rapid.
 
Windows 7 are in componenta urmaoarele aplicatii Si programe imbunatatite: nou design pentru Taskbar, HomeGroup, DeviceStage, Windows Live Photo Gallery si Windows Live Movie, aplicatiile Snap, Shake si Internet Explorer 8 , cel mai rapid si sigur browser de pana acum.

Imbunatatiri


De asemenea, produsul este creat pentru a imbunatatii performanta PC-ului cu ajutorul aplicatiilor si programelor Faster On, Faster Off, Windows Mobility Center (aplica?ia Mobile Made Easier). Nu in ultimul rand, noul sistem de operare ofera modalitati variate de petrecere a timpului liber cu ajutorul Windows Touch, PlayTo, Internet TV, Location-Aware Printing si al aplicatiilor pentru gaming si grafica.

Windows 7 este lansat pe piata in urmatoarele editii: Windows 7 Starter, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Enterprise si Windows 7 Ultimate (editia Windows 7 Home Basic nefiind disponibila pentru piata din Romania). Odata cu aceasta lansare, retailerii si partenerii prezinta consumatorilor o serie de oferte atractive pentru PC-uri cu Windows 7 preinstalat.

Partenerii au fost implicati in mod direct in procesul de creare si planificare al produsului, au dezvoltat servicii hardware si software capabile sa serveasca miliarde de utilizatori de PC-uri din intreaga lume. Astfel, mai mult de 16.000 de companii software si hardware au construit solutii bazate pe noul sistem de operare si mai mult de 44.000 de dezvoltatori au fost implicati in programul Windows Ecosystem Readiness.

Lansarea Windows 7 in Romania

Windows 7 va fi disponibil in limba romana incepând cu 31 octombrie 2009. Lansarea noului sistem de operare in România pentru mediul de business va avea loc pe 5 noiembrie 2009 iar in zona consumer va avea loc pe data de 6 noiembrie. Principalul partener al Microsoft pentru aceasta lansare este Romtelecom. Alaturi de acestia, evenimentul de lansare va fi sustinut de Asus, eMAG, Fujitsu, Lenovo si Maguay.

"Noul sistem de operare lansat a fost conceput avand la baza o colaborare globala intre specialistii Microsoft si designeri, care au tinut cont de feedback-ul primit de la consumatori si parteneri . Consideram ca lansarea Windows 7 este cel mai important eveniment al anului pentru Microsoft si suntem convinti de succesul acestui produs pe piata din Romania"
, a declarat Calin Tatomir, General Manager, Microsoft Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele