IT & C

#volkswagen #apple iphone #salon auto shanghai #ibeetle

Volkswagen iBeetle, prima masina din lume care are la baza iPhone-ul

Volkswagen a dezvaluit noul iBeetle la Salonul Auto Shanghai 2013. Masina este descrisa ca "primul autoturism din lume care va avea o interfata interactiva speciala pentru iPhone, realizata cu ajutorul Apple".

La exterior, echiparea standard vine cu jante tip "Disc" de 18 inci, vopsite in culoarea argintiu, logo-uri iBeetle pe praguri si pe aripa frontala, dar si multe alte accesorii optionale in functie de dorintele cumparatorului.

Culorile disponibile pentru iBeetle vor fi: "alb zahar", "alb perla", "negru monocrom", "negru perla", "gri platinat" si "argintiu reflex".


La interior, volanul si bordul au elemente de culoare argintie, schimbatorul este unul modificat pentru a se integra in peisaj, iar scaunele sport sunt imbracate in piele "Viena".

iBeetle va fi disponibil in varianta coupe sau convertibila, cu centrul de andocare pentru iPhone montat central pe bord si va dispune de mai multe aplicatii cu functii speciale:

  • "Spotify": permite utilizatorilor sa asculte melodii noi sau radio-uri online. Cei care doresc pot impartasi muzica favorita cu prietenii lor din retelele sociale. In plus, se poate realiza oricand schimbarea intre "Spotify" si "iTunes".
  • "Expert": ofera cinci functii care transforma iPhone-ul intr-un instrument care masoara nivelul de acceleratie laterala, al uleiului si al temperaturii motorului, dar poate fi si un cronometru sau compas.
  •  "Trainer": poate fi folosit pentru a compara timpii scosi, distantele si economia de combustibil pe rute diferite dintre oricare doua destinatii. Spre exemplu, puteti posta pe retele sociale drumul cel mai rapid catre birou.


  • "Reader": listeaza ultimele mesaje de pe retelele sociale si citeste "cu voce tare" mesajele de pe iPhone.
  • "Postcard": trimite o carte postala digitala prietenilor soferului, cu locatia acestuia pe o harta.
  • "Photo": daca aveti aceasta aplicatie activata, vor fi trimise automat fotografiile facute in interiorul masinii pe retelele de socializare in care sunteti inscrisi.
  •  "Milestones": o aplicatie disponibila doar cand iPhone-ul este scos din statia de andocare a masinii. Aceasta isi premiaza utilizatorii cu "stickere milestone" pentru iBeetle la realizarea unor anumite obiective sau trasee.


Volkswagen iBeetle va fi disponibil la vanzare in 2014 si va fi un model configurabil in functie de preferintele clientului utilizator al unui iPhone.

Sursa foto: appadvice.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele