IT & C

Virusul Valentine se raspandeste cu repeziciune

Virusul Dref-AB a fost raspandit via e-mail in randul angajatilor din companii si a utilizatorilor individuali, care au descoperit dis de dimineata in casuta postala Valentina malitioasa. De ieri noapte, viermele Dref-AB a inregistrat 76.4% din totalul malware-lor detectate la nivel modial de statiile de monitorizare ale Sophos. Subiectele mesajelor utilizate in atac sunt multe si variate, dar toate anunta un mesaj romantic , precum A Valentine Love Song, Be My Valentine , Fly Away Valentine, For My Valentine, Happy ValentineĀ“s Day, My Lucky Valentine si My Valentine. Viermele este atasat unui email in fisiere numite flash postcard.exe, greeting postcard.exe, greeting card.exe sau postcard.exe. Deschiderea fisierelor infectate pe un PC activeaza viermele, care se autotrimite la alte adrese email decoperite pe computerul infectat . Sophod crede ca viermele este conceput pentru a descarca mai mult cod malitios de pe internet, in incercarea de a controla PC-ul, a-l include intr-o retea zombie si a-l utiliza pentru a trimite spam din partea bandelor de hackeri.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele