IT & C

#loialitate #brand #apple #iphone #aplicatie

Utilizatorii de iPhone, cei mai loiali fata de brand

Apple are parte de cel mai mare grad de loialitate din partea utilizatorilor, arata un studiu realizat de compania de cercetare . Astfel, 80% dintre utilizatorii Apple declara ca nu ar cumpara alt telefon mobil decat iPhone, potrivit TheNextWeb.

Cercetarea GfK releva faptul ca 60% dintre utilizatorii de telefoane mobile care ruleaza sistemul de operare Android ar achizitiona si in viitor aceeasi marca de smartphone, iar 48% dintre fanii Research In Motion (RIM - producatorul Blackberry) ar proceda la fel.

Motivul principal invocat pentru loialitatea manifestata fata de un anumit model de telefon mobil este usurinta integrarii functiilor device-ului si accesul la continut. Este normal, astfel, ca Apple sa conduca in topul loialitatii clientilor sai de iPhone, in conditiile in care, cel putin din punct de vedere al content-ului, AppStore-ul ofera cel mai mare numar de aplicatii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele