IT & C

#usb flash #elite edition #philips

USB Elite Edition, cele mai noi medii de stocare Philips

Cei de la Philips anunta lansarea a noi medii de stocare, modele asemanatoare unor carduri , flash-uri USB denumite Philips Elite Edition .

Acestea vin in variante de 4 GB, iar gama se extinde pana la versiunile de 8 GB.

Dimensiuni reduse

Toate modelele din noua gama au dimensiunea unei carti de vizita si au carcasa de aluminium cu o grosime de 3 mm, fiind proiectate pentru a se potrivi perfect intr-un portofel. Carcasa din aluminium are finisaj care confera un aspect pretios si modern. Conexiunea USB este flexibila, potrivindu-se perfect in orice port USB. Usurinta utilizarii este un factor important pentru acest card flash USB plug and play. Mai mult, conexiunea USB ultra-subtire flexibila, protejeaza astfel cardul impotriva ruperii.

Transferul de date este rapid si se face prin tehnologia USB 2.0. Mai mult, cardurile permit sincronizarea fisierelor intre intreg calculatorul si cardul flash-ul USB. Prin compresia automata a fisierelor se creeaza mai mult spatiu liber. Modelele permit utilizatorului sa isi protejeze datele personale impotriva accesului neautorizat prin simpla utilizare a unei parole, prin criptarea AES pe 256 de biti.

Suita software
 

Cardul flash USB Philips Elite Edition are inclusa o suita software completa, care ruleaza automat de pe unitatea flash USB si iti permite accesul la caracteristici utile precum: protectia parolei, sincronizarea fisierelor, comprimarea datelor, informatii USB. In plus, ofera un test de 30 de zile pentru Portable Microsoft Outlock Express, sincronizarea articolelor preferate si navigarea pe internet fara urme.

Philips mai are in portofoliu inca doua game de memorie flash USB. USB Vivid Edition, cu capacitati de stocare de 2, 4, 8, 16 si 32 GB si gama USB Memento edition, cu capacitati de stocare de 4, 8, 16 si 32 GB. Modelele au toate functiile necesare pentru a stoca si partaja datele importante.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele