IT & C

Unul din patru mobile va avea integrat un music player sau un radio FM

Noul brand dual al companiei BenQ Mobile - ce a rezultat in urma parteneriatului dintre fosta divizie de telefonie mobila a Siemens si grupul taiwanez , a fost lansat la nivel international la Berlin. Cu aceasta ocazie au fost lansate primele trei modele de telefoane care poarta noul nume BenQ-Siemens: EF81, S68 si S88. Toate trei ofera un design slim si finisaje metalice de ultima generatie, insa modelul EF81 - in particular - nu va trece neobservat gratie miniaturizarii tehnologiei 3G intr-o carcasa ultrasubtire de magneziu de tip clamshell .
Producatorul respectiv si-a propus ca minimum o treime din produsele pe care intentioneaza sa le lanseze in acest an sa fie produse 3G concentrate mai mult pe aplicatii multimedia. De altfel, unul din patru produse va avea integrat un music player sau un radio FM, iar doua din patru vor avea camere cu rezolutia de cel putin 1,3 megapixeli.
Din punctul de vedere al designului, reprezentantii companiei au declarat ca BenQ-Siemens va crea dispozitive elegante si surprinzatoare care se bazeaza pe expertiza celor doua mari companii: partea taiwaneza este cunoscuta pentru cele 86 de premii internationale pentru design obtinute in decursul a doar trei ani (2002-2005), iar cea germana a avut intotdeauna o reputatie de ingeniozitate, compania fiind prima care a introdus conceptul de telefon "slide" sau de telefon "mp3 player".


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele