IT & C

#apple #rezolutie #iphone #carcasa #iphone 5 #iPhone de 4.5"

Un iPhone de 4.5" ar putea fi lansat in 2014

Apple anunta lansarea unui nou iPhone pentru anul 2014. Este vorba despre un telefon de 4.5", cu o rezolutie de 2272x1280 pixeli.

In acest caz, Apple va dezvolta un telefon cu un procesor grafic deosebit de puternic, astfel incat sa suporte aplicatiile native.

Este foarte posibil ca noul iPhone sa aiba margini foarte subtiri in jurul ecranului, pentru ca gadgetul sa fie usor de folosit.

Dincolo de aceasta lansare a iPhone-ului de 4.5", exista un zvon conform caruia in anul care urmeaza ar putea sa apara o noua versiune a iPhone 5, la un pret mai accesibil. Acesta ar putea sa aiba carcasa din policarbonat, de tip unibody, in mai multe variante de culori.

Pentru ca este vorba despre o varianta mai ieftina a telefonului, circula si zvonul conform caruia Apple ar putea sa recicleze chipset-ul de la iPhone 4 si sa utilizeze o varianta mai slaba a panoului de la iPhone 5. Rezolutia insa ramane aceeasi.

Sursa foto: cbsistatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele