IT & C

#avion #iphone #incident # iphone a luat foc

Un iPhone a luat foc - incidentul s-a petrecut intr-un avion

Un iPhone 4 s-a supraincalzit si a luat foc , incidentul avand loc in Australia, in timpul unui zbor al unei companii aeriene locale. Nimeni nu a fost ranit, iar acum autoritatile australiene ancheteaza motivele "autocombustiei" gadgetului, scrie Gizmodo.

iPhone-ul 4 al unui pasager al cursei ZL319 Regional Express a inceput sa se inroseasca in dreptul bateriei, carcasa s-a topit, iar din terminal a inceput sa iasa fum. Pasagerii zborului nu au avut timp sa intre in panica datorita reactiei rapide a insotitorului de bord care "neutralizat" gadgetul mult prea incins.

Potrivit posesorului iPhone-ului care a luat foc, telefonul nu fusese folosit pentru rularea a cine stie ce aplicatie care sa fi suprasolicitat device-ul. Dupa cum bine stiti probabil, nu este prima data cand un gadget electronic ia foc, ba chiar alte situatii s-au soldat cu pagube serioase (un a luat foc la o coferinta, in Japonia, prin 2006).

In acest moment, Biroul pentru Siguranta Transportului din Australia investigheaza incidentul si analizeaza gadgetul Apple. Trebuie precizat ca iPhone-ul care a luat foc pare sa fi "suferit" inainte de incident o modificare a carcasei spate ( custom logo) si este posibil ca acest lucru sa fi impiedicat disiparea eficienta a caldurii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele