IT & C

#ubi day #anno 1404 venice #assassin's creed ii #settlers vii #silent hunter v #romania

UBI Day, inseamna Anno 1404 Venice, Assassin's Creed II, Settlers VII si Silent Hunter V in Romania

ubisoft Romania anunta prima editie a Ubi Day care va include lansarea a patru noi jocuri si o serie de surprize, printre care si o avampremiera exclusivista.

Atfel, participantii vor avea parte de prezentarea oficiala a Anno 1404 Venice, assassin's creed II pentru PC, Settlers VII si Silent Hunter V.

Cele patru jocuri

Anno 1404 Venice, add-on-ul popularului joc de strategie aparut in vara anului trecut, Venice promite sa extinda durata de joc, sa puna la incercare abilitatile veteranilor seriei si sa-i cucereasca si pe cei neinitiati in construirea unui imperiu comercial.   

assassin's creed ii, dupa succesul obtinut in iarna anului trecut pe consolele next-gen, aventurile lui asasinului Ezio ajung in sfarsit si pe PC. Afla cum se continua aventura inceputa de Altair in Ierusalim si prin ce aventuri mai trebuie sa treaca Desmond impreuna cu stramosii sai.  

Settlers VII, noul episod al celebrei serii city builder propune un concept de joc nou, care se adreseaza atat fanilor singleplayer, cat si celor carora le place sa-si masoare puterile impotriva oponentilor umani.  

Silent Hunter V, dezvoltat la Bucuresti, seria Silent Hunter a devenit cea mai buna serie de simulatoare de submarine. Noul episod aduce imbunatasiri considerabile seriei astfel incat sa poata fi savurat atat de lupii de mare batrani, cst si de cei care nu pot face diferenra dintre pupa si prova.

Surprize Ubi

Pe langa invitati ca producatorii jocului Silent Hunter, UBI Day va fi gazda unei surprize, adica anuntarea avanpremierei unui joc, prezentat in exclusivitate cu aproape o luna inainte de lansarea oficiala.

Ubi Day va incepe la ora 12:00, pe data de 27 martie la magazinul Media Galaxy din incinta centrului comercial Feeria din Baneasa desfasurarea exacta a evenimentelor fiind anuntata la fata locului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele