IT & C

#filtre #twitter #app store #smartphone #tableta #instagram #google play #editare foto #Flickr

Twitter a lansat propriul sistem de editare foto, dupa "despartirea" de Instagram

Twitter a reactionat imediat dupa ce aplicatia mobila Instagram a renuntat la integrarea site-ului. In aceeasi zi, Twitter a lansat o solutie proprie de editare foto, cu opt filtre speciale pentru pozele facute cu o tableta sau cu un smartphone.

Instagram, una dintre cele mai populare aplicatii de editare foto, a permis pana acum utilizatorilor sa incarce direct pozele pe Twitter, dar a eliminat functionalitatea fara nicio explicatie.

Renuntarea la integrare a fost intampinata de Twitter prin propriile filtre de editare a pozelor, disponibile deja in aplicatia oficiala Twitter din Google Play si App Store.

Noile filtre foto Twitter au fost oferite de Avery, acelasi dezvoltator care a creat si filtrele de editare foto utilizate de Flickr, potrivit Electronista.com.

Optiunile de editare foto oferite de Twitter nu se compara deocamdata cu numarul mare de filtre Instagram, dar ar putea fi utile pentru cei care vor sa publice cat mai repede pozele facute cu un gadget mobil.



Sursa foto: Slyoyster.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele