IT & C

#cadouri #gadgeturi #craciun

Top 5 gadgeturi vanate de Craciun

Pe lista lui Mos Craciun, numarul de gadgeturi si electronice creste in fiecare an. Afla care sunt cele mai dorite gadgeturi de Craciun in acest an, pentru a nu descoperi prea tarziu ca stocul s-a epuizat in ofertele speciale de Sarbatori.

Chiar daca multi cumparatori au mai putini bani de dat pe cadouri in comparatie cu anul trecut, electronicele si gadgeturile noi ocupa aproximativ jumatate din bugetul pentru cadouri de Craciun, arata noul studiu publicat de TechBargains.com. Vezi Top 5 gadgeturi vanate de Craciun:


Consola de gaming

Sony PlayStation 3 si Xbox 360 ar putea avea vanzari bune, cu preturi reduse, dar vedeta sezonului este noua consola Nintendo Wii U, care include si Wii U GamePad, controller cu ecran tactil, pe care te poti juca in continuare si dupa ce inchizi televizorul.


Laptop

Aproximativ 20% dintre cei care cumpara gadgeturi de Craciun pentru uz personal sau pentru cei dragi vor opta pentru un laptop. Cele mai cautate sunt noile generatii de laptopuri cu ecran tactil si Windows 8, dar si noile MacBook cu ecran Retina Display.


TV

Televizorul nou se afla tot mai sus pe multe liste de cumparaturi, dar pretentiile au crescut in acest an: cele mai cautate sunt televizoarele inteligente, Smart TV, cu acces la internet si cu aplicatii si jocuri.


Smartphone

Chiar daca iPhone 5 si Nokia Lumia 920 au fost lansate mai recent, Samsung Galaxy S3 ramane alaturi de ele in topul celor mai vanate gadgeturi de Craciun.


Tableta

Peste 50% din cadourile sub forma de produse electronice vor consta intr-o tableta, iar un sfert dintre cei care vor sa le cumpere sustin ca au renuntat la achizitionarea unui alt gadget pentru a pune o tableta noua sub bradul de Craciun.

Cele mai cautate tablete sunt noul iPad (generatia a 4-a), alaturi de Google Nexus 7, care are un avantaj important in pretul sau mult mai redus.

Aproape un sfert dintre cei care declara ca vor o tableta vor opta pentru noul iPad mini, iar un numar de doua ori mai mic a ales o tableta Microsoft Surface.

Comertul online va beneficia de o mare parte din cererea de cadouri de Craciun, dar timpul de livrare poate creste de Sarbatori, motiv pentru care este important sa faci cumparaturile de gadgeturi cat mai devreme. Grabeste-te: ofertele de Craciun cu reduceri de preturi au aparut deja in multe magazine online!

Sursa foto: Webmercs.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele