IT & C

#future soldier #ghost recon #tom clancy

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier, anuntat oficial

Cei de la Ubisoft anunta oficial un nou joc din seria Tom Clancy 's, "episodul" Ghost Recon : Future Soldier .

Jocul se afla in prezent in dezvoltare in cadrul studiourilor din Paris si este planificat sa fie dinsponibil in iarna acestui an.

Noi elemente de joc


Dezvoltat de echipa  care a lucrat si la Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter si Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2, noul joc va prezenta o noua tehnologie de ultima ora si echipamente high-tech.

Totodata, gamerii vor avea la dispozitie o campanie single-player si moduri multiplayer deosebite. Din spusele reprezentantilor companiei, noul joc Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier va depasi experienta oferita pana acum de franciza Ghost Recon.

Pentru toata lumea

Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier promite sa ofere un game-play nou, de o calitate ridicata fata de versiunile anterioare ale jocului, dar care va multumi atat fanii veterani ai seriei, cat si persoanele care vor incerca jocul pentru prima data.

Ubisoft va oferi fanilor sansa de a incerca primii noul joc in cadrul unei sesiuni beta ce va avea loc in aceasta vara. Invitatia la acest beta exclusiv va fi diosponibila pentru o perioada limitata celor care vor achizitiona Tom Clancy's Splinter Cell Conviction pentru Xbox 360, joc care va aparea pe piata din 16 aprilie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele