IT & C

#tineri #intimitate #facebook #retele sociale #instagram #Snapchat

Tinerii renunta la Facebook si se orienteaza catre alte retele sociale

Facebook.com a fost una dintre cele mai puternice retele de socializare la nivel mondial, inca din primul an de lansare, insa acum tinerii par sa se orienteze catre alte site-uri din aceeasi nisa.

Cu toate ca Facebook a avut incasari de 5.1 miliarde de dolari in anul 2012, tinerii sub 25 de ani par sa fie intr-un numar tot mai mare impotriva acestei retele sociale.

Rezultatul unui studiu indica foarte clar ca tinerii incep sa respinga tot mai mult ideea de a utiliza Facebook si ca acestia prefera sa "migreze" catre alte site-uri precum Instagram sau Snapchat.

Aceleasi rezultate pot fi observate si dintr-un raport anual prezentat investitorilor Facebook: persoanele sub 25 de ani incep sa abandoneze reteaua de socializare, iar motivul pare sa fie unul destul de simplu. Este vorba despre nevoia de intimitate a tinerilor, de a impartasi lucrurile personale cu un grup mai restrans de oameni.

Cu toate acestea insa, acest grup de utilizatori nu se arata dispus sa renunte in totalitate la contul de Facebook sau la activitatea pe care o desfasoara pe reteaua sociala.

Sursa foto: telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele