IT & C

#vara #iarna #schneider electric #termostat

Termostatele Schneider Electric, pentru zile friguroase

Pentru perioada sarbatorilor de iarna, schneider electric Romania propune termostatele proprii.

Acestea au grija de plante si mentin temperatura constanta in casa in cazul in care proprietarii sunt plecati in vacanta.

Tipuri de termostate Schneider

Schneider Electric ofera doua tipuri de termostate: unul standard si unul electronic. Amandoua modelele asigura comanda imediata a sistemului de incalzire sau de racire.

Totodata, acestea prezinta avantajul unui montaj ingropat, rama acestuia putand fi aliniata la stilul si coloristica celorlate aparate electrice din casa sau birou.

Cum functioneaza?

Termostatele pot fi programate astfel incat sa regleze temperatura din casa pe durate lungi de timp - astfel, casa nu este nici incalzita inutil, dar nu este nici lasata complet neincalzita, punand astfel in dificultate plantele de interior si caloriferele.

Pentru planurile facute din timp, e bine de stiut ca aparatele de reglat temperatura sunt valabile atat pentru caldura cat si pentru aerul conditionat, asadar si concediul de vara poate fi la fel de linistit.

Varianta electronica ofera posibilitatea programarii saptamanale si include functii suplimentare multiple, afisand atat indicatorul de protectie la inghet, cel al temperaturii economice cat si indicatorul temperaturii de confort. Astfel chiar daca nu este nimeni acasa, temperatura va ramane la acelasi nivel, pre-comandat.

Termostat cu stil


Termostatul poate fi simplu si elegant, in culoarea fildesului sau alb cu o rama simpla, viu colorat si vesel cu ramele gamei Colors. Termonstatele pot fi in combinatii intre mecanismul alb si cadre colorate prin ramele Unica Allegro.

Daca interiorul casei are un aer sofisticat, colecria de rame Unica Top este ideala, astfel termostatul poate fi inramat in lemn de nuante diferite sau in metal, cu finisaje de grafit sau aluminiu.

Mai mult, termostatul poate fi discret integrat in aceasi rama cu îintrerupatoarele, prin ramele multiple, astfel si lumina si temperatura vor fi usor accesibile din acelasi loc.

Disponibilitate

In functie de accesoriile alese, termostatele Schneider Electric pot costa intre 180 RON si intre 500 RON, depinzand si de culorile si materialele ramelor. Pretul nu include TVA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele