IT & C

#televizor #televizor sony #Sony Bravia 4K #pret

Televizorul care costa cat o garsoniera

Sony a lansat, weekendul acesta, si in Romania, televizorul Sony Bravia 4K, care ajunge la exorbitantul pret de 26.000 de euro, aproape acelasi pret cu care ai putea sa iti achizitionezi si o garsoniera mai modesta.

"Aducem pentru prima oara in Romania un televizor 4K. Pretul acestui produs include si servicii premium de instalare si consultanta si ani aditionali de garantie", a declarat Lucian Radulescu, director Sony Romania.

Televizorul Sony Bravia 4K are un ecran imens, cu o diagonala de 2 metri si 13 centimetri si permite vizionarea de imagini in format 2D si 3D, insa cu o rezolutie de patru ori mai mare decat televizoarele full HD.

Desi are un pret destul de piperat, producatorii sunt destul de increzatori si se asteapta sa aiba cumparatori, mai ales ca in pret sunt incluse si cateva servicii premium, iar clientii vor beneficia de consultanta si instalare gratuita, dar si de suport tehnic personalizat.

Sursa foto: forbes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele