IT & C

#lcd #televizor #philips

Televizoarele Philips au castigat doua premii "WHAT HI FI"

Televizorul Philips 42PFL9664 a castigat premiul cel mai bun produs al anului 2009, iar Philips 32PFL7404 a fost desemnat cel mai bun televizor al anului 2009 cu diagonala 32 inch.

"What Hi Fi" este cel mai important ghid independent din lume pentru cei care cumpara si detin produse de home entertainment .

Cel mai bun produs al anului 2009

LCD-ul Philips 42PFL9664 a fost desemnat cel mai bun produs din 2009. Modelul vine cu dotat cu tehnologia Ambilight. Televizorul a fost conceput pentru a oferi performanta in materie de claritate a imaginii, misare si contrast.

Tehnologiile cu care este dotat: Ambilight, Perfect Pixel HD Engine si sunetul puternic ofera o experienta de vizionare captivanta, iar filmele aproape ca prind viata in sufrageria dumneavoastra.

Pe langa claritatea imaginii si contrastul remarcabil, modelul are un design deosebit, ultra subtire, care se incadreaza perfect in orice sufragerie . In plus, contine si alte tehnologii inovatoare Philips, inclusiv Net TV care permite conectarea directa la Internet.

Cel mai bun televizor al anului 2009 cu diagonala 32 inch

Acest premiu a fost adjudecat de LCD-ul Philips 32PFL7404 care dispune de tehnologiiile Pixel Precise HD engine si Invisible Sound. Totodata, dispozitivul are ecranul Full HD si design subtire

"Performanta este cea care conteaza, iar Philips a intrecut rivali admirabili. Acesta este un televizor echilibrat si foarte bine inzestrat, o impresionanta realizare Philips", au declarat membrii juriului What Hi FI despre LCD-ul Philips 32PFL7404.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele