IT & C

#nero #nvidia cuda #move it #aplicatie #procesare grafica

Tehnologia NVidia Cuda, propice pentru Nero Move It

NVidia Corporation anunta ca Nero a adoptat arhitectura de procesare paralela NVidia Cuda pentru accelerarea celei mai noi aplicatii " Move it ", lansata in cadrul targului CeBIT.

Nero Move it foloseste arhitectura NVidia Cuda pentru accelerarea timpului de codare video pe unitatea de procesare vizuala (GPU).

Nero Move it

Disponibila din luna aprilie ca actualizare a aplicatiei curente Nero Move it, versiunea noua imbunatateste timpul de codare video si reduce sarcina alocata procesorului CPU.

Cu tehnologia Cuda, Nero Move se optimizeaza timpul de codare a unui fisier video HD pentru iPod de la cateva ore la cateva minute. Chiar si mai mult timp poate fi salvat daca se codeaza in formatul standard de inalta definitie H.264.

Si pentru incepatori


Tehnologia folosita de Nero Move it le permite chiar si utilizatorilor mai putin tehnici sa codeze usor fisiere audio, video si foto intr-o varietate mare de formate, pentru rularea pe mai multe dispozitive portabile.

Aplicatia Nero Move it este conceputa pentru transferul fisierelor intre PC-uri, telefoane mobile, si dispozitive precum Apple iPhone 3G, dispozitive iPod, camere digitale, camere video, console PlayStation Portable (PSP) si site-uri web de social networking.

Disponibilitate

Aplicatia Nero Move it este disponibila in prezent la un pret aproximativ de de 200 RON si poate fi descarcata de pe magazinul online Nero.

Versiunea bazata pe tehnologia NVidia Cuda va fi disponibila din luna aprilie a lui 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele