IT & C

#3d #siemens #nvidia

Tehnologia 3D, din cinematografe in cabinetele medicale

Tehnologia 3D poate ajuta medicii specialisti si parintii pentru a vedea fatul in detalii fara precedent, folosind ecografia 3D cu ultrasunete si ochelari speciali.

Astfel, nVidia Corp. si Siemens Healthcare au demonstrat o experienta de vizualizare imersiva, obtinand imagini incredibile ale unui fat folosind ochelarii 3D nVidia Vision.

3D la medic

Utilizand tehnologia care isi are radacinile in filmele 3D, noua aplicatie Siemens de management al imaginilor fourSight Workplace utilizeaza ochelarii stereoscopici nvidia 3d vision si solutia profesionala nVidia Quadro FX pentru a crea cele mai uimitoare imagini 3D-4D ale bebelusului.  

Imaginile clinice, obtinute cu sistemul de ultrasunete Acuson S2000, platforma premium de imagistica cu ultrasunete sunt ibunatatite cu tehnologia "Amnioscopic Rendering" dezvoltata de Siemens, ce produce imagini foto -realiste ale fatului.

In timp ce tehnologiile conventionale de imagistica 3D cu ultrasunete folosesc monitoare 2D pentru a evalua imagini 3D, utilizand tehnologia nVidia 3D Vision , medicii si parintii pot experimenta imagini 3D intr-o lume cu adevarat 3D, imbunatatind experinta imagisticii cu ultrasunete.

Demonstratie live


Experienta a fost demonstrata in conferinta anuala a Societatii Nord Americane de Radiologie, in cadrul careia sunt demonstrate cele mai noi tehnologii din domenii precum radiologie si imagistica medicala.

Aplicatia fourSigh a rulat pe o statie de lucru Dell Precision T5500, motorizata de o unitate de procesare vizuala profesionala nVidia Quadro FX 3800, iar vizualizarea s-a facut pe un monitor LCD cu capacitati 3D,  Samsung 2233RZ de 22 de inch si ochelarii stereoscopici nVidia 3D Vision.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele