IT & C

#acasa #business intelligence #software #aplicatie #qliktech #qlikview

Sowftware-ul QlikView este disponibil intr-o noua versiune

QlikTech prezinta cele mai recente solutii de optimizare a afacerilor in cadrul conferintei IDC Business Intelligence Roadshow 2009, cu cea mai recenta versiune a aplicatiei QlikView 9.

QlikTech prezinta noile imbunatatiri ale software-ului in cadrul unui eveniment in care se dezbat atat beneficiile solutiilor de optimizare a afacerii in cresterea performantelor la nivelul companiilor, cat si tendintele de adoptare a aplicatiilor BI in contextul economic actual.

Acasa si la birou

Desi aplicatia este in special conceputa pentru companii si mediile business acesta poate deveni foarte usor si un program ce poate fi folosit de orice membru al familiei pentru diferite scopuri.

Gestionarea bugetului familiei, al chetuililor sau alte activitati care tin de casa (exemplu, prepararea diferitelor retete in functie de alimentele disponibile in casa) poate fi un subiect pe care Qlikview il poate calcula. Pentru utilizatorii de acasa, QlikTech pune la dispozitie o versiunea a aplicatiei gratuita care poate fi descarcata online de pe site-ul oficial.

QlikView 9 este una din cele mai dinamice aplicatii de BI si singura care poate functiona la fel de bine in implementari locale, pe notebook sau pe mobil, indeplinind cerintele tuturor analistilor si factorilor de decizie. In plus, QlikView 9 este si singura solutie de acest tip care poate fi folosita in mod gratuit pentru utilizarea personala.

Solutii de analiza

Solutiile de analiza si optimizare a afacerii sunt un instrument competitiv cu o importanta tot mai mare intr-un context economic in care maximizarea performanteisi reducerea costurilor sunt o necessitate.

QlikView faciliteaza monitorizarea, structurarea si analiza unui volum impresionant de date relevante pentru procesele de business, indiferent de dimensiunea companiei sau domeniul de activitate.

Astfel, software-ul este o solutie pentru optimizarea procesului decizional din domenii variate precum vanzari, marketing, aprovizionare si management, finante, resurse umane, productie, administratie publica, IT sau chiar pentru acasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele