IT & C

#facebook #randi zuckerberg #anonimitate online

Sora lui Mark Zuckerberg vrea sa elimine anonimitatea in mediul online

Randi Zuckerberg, sora fondatorului Facebook Mark Zuckerberg , sustine ca anonimitatea din mediul online trebuie sa dispara.

Director de marketing la Facebook, randi zuckerberg a socat prin declaratiile sale. Sora lui Mark Zuckerberg crede ca obligatia de a-ti folosi numele real pe internet va duce la scaderea agresiunii verbale in mediul online.

"Consider ca anonimatul pe internet trebuie sa dispara. Oamenii au o prestanta mult mai buna atunci cand se semneaza cu numele lor reale. Oamenii se ascund in spatele anonimatului si au senzatia ca pot spune tot ce le trece prin cap", a spus Randi Zuckerberg, citata de Realitatea.net.

Initiativa este sustinuta si de Eric Schmidt, CEO Google, care crede ca anonimatul online este periculos si trebuie eliminat.

Companiile Facebook si Google au fost acuzate de nenumarate ori ca folosesc datele personale colectate de la utilizatori pentru profit.

Reteaua sociala Facebook a fost atacata in tribunal inca din 2003, pentru incalcarea dreptului la intimitate .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele