IT & C

#sony #tipa #premiu #obiectiv foto #camera foto #dslr

Sony primeste doua premii TIPA

Inovatiile Sony din domeniul imaginii digitale au fost recunoscute de juriul TIPA (Technical Image Press Association) de anul acesta.

Camera foto Cyber-shot DSC-HX1 si obiectivul DSLR 70-400 mm F4-.5.6 G au castigat premiul pentru "Cea foto expert".

Camera foto Sony

Editorii TIPA, care acorda premiile din industria fotografiei din Europa, au decernat modelului sony cyber-shot DSC-HX1 premiul 'Cea mai buna camera digitala Superzoom in 2009'.

In opinia juriului camera Sony Cyber-shot DSC-HX1 poate capta imagini panoramice de pana la 224 de grade cu o simpla miscare de panoramare a aparatului. Este prima camera dezvoltata de companie care integreaza senzorul ultrasensibil 'Exmor' CMOS.

Senzorul, conceput de Sony, permite fotografierea in rafala de pana la 10 cadre pe secunda la rezolutia maxima de 9,1 MP si inregistrarea filmelor in formatul hi-def de HD1080p. In plus, camera integreaza si un excelent obiectiv G, pana acum disponibil numai pentru camerele "alpha", care permite transfocarea optica de pana la 20x.

Obiectivul foto Sony

Obiectivul Sony DSLR 70-400mm F4-5.6 G SSM a primit distincaia "Cel mai bun obiectiv expert in 2009". Juriul a declarat ca obiectivul este un sistem de lentile compus din 18 elemente in 12 grupuri si 2 lentile asferice de mari dimensiuni, Motorizare Supersonica SSM pentru o masa totala de 1,5kg, obiectivul Sony G merita pe deplin descrierea de "expert".

"Modelul design argintiu si o constructie solida, iar fotografii pot beneficia de o calitate optica exceptionala la o deschidere f/4. Deschiderea circulara a diafragmei, distorsiunile minima, aberatiile cromatice neglijabile si reducerea la minim a efectului de vignetare completeaza portretul acestui teleobiectiv de inalta calitate", au declarat reprezentantii juriului.

Obiectivul DSLR 70-400 mm F4-.5.6 G SSM se incadreaza in seria teleobiectivelor G de inalta calitate, cu o distanta focala extinsa. Auto Focalizarea lucreaza rapid si silentios datortita sistemului SSM (Super Sonic wave Motor).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului