IT & C

#consola de joc #sony #playstation 3 #blu ray

Sony PlayStation 3 de 80 GB a ajuns in Romania

Una din cele mai cautate console de joc isi mareste spatiul de stocare, iar noua versiune a ajuns si in Romania.

Data de 27 august 2008 va marca momentul in care varianta de 80 GB a consolei PlayStation 3 va fi disponibila in toate retelele magazinelor Grupului Flamingo International.

Cand s-a lansat...

Anul trecut consola de joc PlayStation 3 s-a lansat oficial si la noi, magazinele de specialitate deschizandu-si portile la miezul noptii pentru doritori. Iata ca un an mai tarziu, varianta de 80 GB invadeaza magazinele.

Mult-asteptatul model este totodata disponibil pentru precomanda incepand tot de astazi 27 august 2008 in magazinul online al grupului, www.eflamingo.ro. Prestul acestei console se ridica la 1499 RON.

Anul trecut, Flamingo International se lauda cu un numar de 2.000 de console Sony PlayStation 3 vandute, 3.500 de console PlayStation Portable, 10.000 console PlayStation 2 si aproximativ 400 de unitati Nintendo Wii.

Nu doar o consola

PlayStation 3 nu este doar o simpla consola de joc, dar inca isi mentine titlul de cel mai ieftin player Blu-ray de pe piata. Totodata, imaginea oferita de PS3 este de tip High Definition, iar muzica este redata din formatele, ATRAC (oma/.msa/oa3), AAC, MP3, WAV. Asa cum am spus si mai devreme, PS3-ul permite si vizualizarea imaginilor captate cu aparatul foto in format JPEG, GIF, PNG , TIFF si BMP.

Vorbind despre succesul Flamingo, Jiri Rizek, CEO Flamingo International declara ca: "Noua varianta a consolei PlayStation3 va starni, cu siguranta, interesul amatorilor de gaming, lansarea acesteia in magazinele noastre fiind înc? o surpriz? pe care o facem clien?ilor, confirmând astfel pozitia de lider pe care Flamingo International si-a dobandit-o pe piata consolelor din Romania de-a lungul timpului. Putem spune ca avem deja o traditie în ceea ce priveste segmentul de gaming, pe care ne propunem sa o confirmam prin tot ceea ce facem."

Specificatii tehnice

PlayStation3-ul dispune de un procesor Cell Broadband Engine si un GPU RSX, plus o memorie XDR de 256 MB si una VRAM GDDR3. Hard disk-ul, asa cum spune si titlul, este de 80 GB, iar dispozitivul dispune de doua intrari USB.

In plus, PS3-ul vine la pachet cu un controller wireless de gaming, Dual Shock 3. Prin vibratiile pe care le emite, controller-ul ofera o experienta realista a jocului simuland foarte bine fiecare lovitura, explozie sau ciocnire din timpul jocului.

La dimensiunile sale 325 x 98 x 274 mm si o greutate de 4,4 kg, aceasta consola este una din cele mai bune sisteme de joc si player Blu-ray de la ora actuala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele