IT & C

#inregistrare #camere video #handycam #sony

Sony lanseaza o noua serie de camere video Handycam

Noua serie de camere de filmat Handycam vine cu tehnologii Sony inteligente care ofera o calitate full-HD incredibila a imaginilor filmate, precum si de functii noi.

Noile Handycam reprezinta pasaportul utilizatorilor catre obtinerea de imagini foarte bune in orice ocazie.

Nou si iar nou

Noua gama de camere video High Definition Handycam au cel mai lung timp de inregistrare , cele mai bune imagini. In fruntea noi serii de camere video Handycam, se afla sapte noi modele High Definition.

Oferind cea mai bun? calitate a imaginilor si functii inteligente de filmare, modelele cu hard disc sunt insotite de noi modele cu Memory Stick, aducand astfel un plus de valoare pentru utilizatori.

Noile camere Handycam stabilesc un nou standard din punctul de vedere al timpului prelungit de inregistrare, permitand utilizatorului sa salveze mai multe momente favorite decat oricand.

Astfel, modelul HDR-XR520VE poate stoca pana la 101 ore de inregistrare in format HD pe hard discul de 240 GB, echivalentul a doua ore de inregistrare video la fiecare sfarsit de saptamana, pentru un intreg an, fara a sterge nimic.

Modelele AVCHD HDD (XR520VE/500VE) beneficiaza de un senzor CMOS super sensibil Exmor R. Acest senzor sporeste sensibilitatea de aproximativ doua ori comparativ cu modelele obisnuite si reduce in mod semnificativ zgomotul de imagine, asigurand o calitate extraordinara imaginii, chiar si in conditii de luminozitate redusa.

Functii incorporate

Noul mod "Activ" al stabilizatorului optic de imagine SteadyShot disponibil pe modelele ACVHD HDD corecteaza semnificativ efectul de tremur al imaginii in timpul filmarii fara trepied, chiar si atunci cand utilizatorul se deplaseaza si filmeaza in acelasi timp. Performanta stabilizatorului de imagine este de zece ori mai buna in timpul filmarii de imagini cu unghi larg, comparativ cu modelele din generatiile de Handycam anterioare.

Daca utilizatorul doreste sa stie exact unde s-a aflat in fiecare moment al vacantei, functia de adaugare automata a etichetelor geografice prin GPS poate ajuta in acest sens. Prezenta pentru prima data pe camerele video Handycam, functia este disponibila pe modelele XR520VE/500VE/200VE si functioneaza prin intermediul unui receptor incorporat de semnal GPS, ce localizeaza pozitia geografica a utilizatorului, oriunde  pe glob unde exista acoperire  a satelitului.

Secventele video si fotografiile sunt etichetate automat, in functie de locatia unde se afla utilizatorul si sunt actualizate pe masura ce acesta calatoreste. Dupa filmare, functia "Map Index" afiseaza pe ecranul LCD locatia de filmare a fiecarei secvente sub forma unor semne pe hartile incorporate.

Toate modelele Handycam HD beneficiaza de functia Auto Backlight Correction - compensarea automata a iluminarii de fundal, foarte utila pentru filmarea in conditii de expunere dificile. Expunerea si optimizorul de gama dinamica sunt ajustate automat pentru obtinerea de rezultate bune chiar si in situatii dificile de inregistrare, cum ar fi filmarea de portrete in timp ce subiectul este puternic iluminat din spate.

Disponibilitate

Noua serie de camere video Handycam High Definition si Standard Definition va fi disponibila in Romania din primavara 2009. Pretul camerelor nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele