IT & C

#snap hd #internet #camera #ifa #sony

Sony lanseaza o noua camera foto/video

Noul model MHS-PM1 faciliteaza incarcarea imaginilor si a clipurilor video pe Internet.

Totodata, gadgetul este compatibil web, este foarte compact si are obiectiv unic pivotant la 270 de grade.

Caracteristici

Noua camera de la Sony, MHS-PM1 Snap HD , usureaza capturarea si incarcarea directa si rapida pe Internet a clipurilor video de inalta rezolutie. Modelul PM1 face capturi in format video HD MP4, la o rezolutie 1080/30p si beneficiaza de senzorul de imagine CMOS cu o rezolutie de 5 MP.

Aplicatia PMB portabila incorporata pentru vizionarea si impartasirea continutului video sau foto faciliteaza verificarea si incarcarea acestuia direct pe Internet, cu doar cateva click-uri, pe sistemele de operare Windows sau Mac OS. Camera este compacta si poate fi transportata cu usurinta. Obiectivul pivontant la 270 de grade, cu un zoom digital 4x, se roteste pentru ca utilizatorul sa se poata vedea in timp ce filmeaza sau fotografiaza.

Patru moduri de selectie a scenei, sport, peisaj, lumina redusa, iluminare din spate, ajuta utilizatorul sa surprinda imagini, iar butoanele speciale pentru inregistrare sau fotografiere elimina nevoia de a comuta intre moduri. Imaginile sunt inregistrate direct pe Memory Stick PRO Duo.

Alte detalii

Dupa inregistrare sau fotografiere, utilizatorul isi poate marca imaginea sau clipul video preferat, prin apasarea butonului Sharemark, pentru o preselectie a fisierelor ce vor fi incarcate pe Internet. Camera se conecteaza la sistem prin cablul USB din pachet.

Imaginile sau capturile video se pot incarca direct pe portalul Picasa Web Albums, YouTube si Dailymotion pentru. De asemenea, utilizatorul poate transfera clipurile si imaginile direct in computer, prin "drag and drop". Modelul Snap HD PM1, va fi disponibil in magazinele Sony Center.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele