IT & C

#laptop #notebook #sony #vaio

Sony lanseaza noi modele de laptopuri VAIO

Sony anunta noi modele de notebook-uri VAIO din gamele multimedia si .

Atfel, colectia de laptopuri este imbogatita cu modele din seriile AW, FW si CS.

CS21S/T si CS21S/V

Seria CS prezinta doua modele noi, CS21S/T si CS21S/V, adica  laptopuri cu carcase de culoare maro (crema de caramel) si violet.

Ambele modele au tastatura aerisita cu taste individuale, suprafata metalica pentru odihnirea palmelor si sistemul tactil de control al sunetului si imaginii.   

In plus, cele doua au integrata placa video GeForce 9600M GT de la NVidia si memorie de 512MB. In plus, modelul dispune de un hard-disk de 500 de GB pentru stocarea unui volum mare de continut digital .

Sony VAIO FW31ZJ

Modelul FW31ZJ are ecran de 16,4 inch, iar articulatia cilindrica a ecranului si sistemul de semnalizare luminoasa de la unul dintre capete reprezinta deja o marca distinctiva a notebook-urilor VAIO.

Modelul FW31ZJ se remarca si prin performantele tehnice deosebite, fiind dotat, in premiera, cu sistemul de operare (64 biti), ceea ce permite accesarea tuturor celor 4 GB ai memoriei RAM.

In plus, modelul incorporeaza procesorul Intel Core 2 Duo T9550 de 2,66 GHz, capacitatea de stocare fiind de 500 de GB. Sistemul este completat de unitatea optica Blu-ray care permite si inscriptionarea discurilor BR.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele