IT & C

#sony #player muzical #video #walkman

Sony anunta lansarea a noi playere muzicale

Japonezii de la Sony prezinta o noua serie de playere muzicale si video, video MP3 player-ele din seria E, Walkamn si noile modele compacte E440.

Fiecare model de playere va fi disponibil in mai multe culori si accesorii.

Seria B Walkman

Modelele din seria B Walkamn sunt primele modele ce usureaza cautarea in momentele in care utilizatorul trebuie sa se concentreze pe alte activitati. Functia 'Zappin' este specifica Sony si permite redarea a doar cateva secunde din melodie, pentru o recunoastere rapida a muzicii cautate.

Aceasta reprezinta o alternativa  la cautarile obisnuite, cand recunoasterea unei melodii din acordurile de start este destul de dificila. Modelele B140F dispun si de un tuner radio FM, plus functia de inregistrare, pentru pastrarea emisiunilor preferate.

Atat modelele din seria B, cat si cele din seria E dispun de o varietate de accesorii pentru o experienta de divertisment completa. O curea de umar usoara, pentru modelele din seria B permit utilizatorilor sa asculte muzica favorita chiar si cand fac sport.

Seria E Wakman

Noile modele sunt compacte si masoara doar 9,3 mm grosime si disponibil in variantele de culori negru si rosu. Ecranul color QVGA, de 2 inci ofera imagini clare, detaliate, pentru orice videoclip, fotografie, album foto , playlist-uri sau alte functii.

O premiera pentru modelele Walkman din seria E este tehnologia Clear Audio de la Sony care reduce dispersia sunetului intre canalele audio stanga/dreapta, in timp ce functia Clear Bass ofera sunete joase, puternice, fara distorsiuni.

Modelele din seria E dispun si de un egalizator pe 5 benzi, pentru reglaj fin, dar si de functia Dynamic Normalizer ce echilibreaza volumul nivelelor melodiilor. Modelele din seria E ofera suport pentru o varietate mare de formate audio si video, inclusiv pentru formatele cu drepturi de autor WMA si WMV.

Disponibilitate

MP3 player-ele din seria B Walkman vor fi disponibile incepand cu luna iulie 2009, pretul acestora variind intre 160 si 209 RON; modelele vor fi disponibile in magazinele Sony Center, Altex si Media Galaxy , Domo si Flanco.

Video MP3 player-ele din seria E Walkman vor fi disponibile incepand cu luna septembrie 2009, pretul acestora variind intre 336 si 588 RON. Modelele vor fi disponibile in magazinele Sony Center, Altex si Media Galaxy, Domo si Flanco.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele