IT & C

#eisa #g-lens #vegas pro #walkman #cybershot #handycam #bravia #sony

Sony a obtinut sase premii EISA

EISA sau Asociatia Europeana de Imagine si Sunet a premiat Sony cu sase distinctii pentru produsele Walkman, Cyber-shot, Handycam, G Lens, Bravia si Vegas Pro.

Comisia de evaluare EISA desemnata pentru 2009-2010 a premiat Sony pe diverse categorii de produs, de la imagine digitala si proiectare video pana la aplicatii personale de editare audio si video.

Sase premii

foto compacta in 2009-2010. Aceasta dispune de senzotul Exmor R CMOS de 10,2 MP care impreuna de procesorul puternic Sony BIONZ, faciliteaza obtinerea unor fotografii superbe in lumina slaba si a unor raspunsuri fotografice rapide.

"Modelul Sony Cyber-shot DSC-WX1 este o camera compacta , echipata cu un obiectiv G, f/2,4-5,9, de inalta calitate, cu o raza de zoom de 24-120mm. Dispune de un senzor CMOS Exmor R care faciliteaza captarea unor imagini de inalta calitate, pastrand in acelasi timp un nivel redus al zgmotului. Cu o rezolutie maxima de 10 milioane de pixeli, camera poate efectua o serie de 10 fotografii pe secunda", a comentat juriul.

G Lens 70-400mm F4-5.6 G SSM

A fost desemant cel mai bun teleobiectiv in 2009-2010) care a fost creat cu eforturi considerabile pentru obtinerea unor performante optice superioare si unui plus de confort in timpul manipularii. Componentele din sticla ED (cu dispersie joasa) asigura o descriere clara, precisa si completa, precum si reducerea aberariei cromatice. Modul de operare AF, silenrios este asigurat de un SSM (Motor cu Unde Super-Sonice) cu un cuplu inalt.    
 
"Acest nou teleobiectiv de la Sony beneficiaza de o constructie solida si componente din sticla ED pentru a atinge nivelul respectabil de calitate tip G, asigurat de obiectivele profesionale. Acesta este unul dintre cele mai usoare teleobiective din categoria sa, beneficiind de un motor SSM quasi-silenrios care permite utilizatorilor sa treaca instantaneu de la auto-focus la manual", au spus membrii EISA.

Bravia VPL-VW85

A fost desemnat cel mai bun video-proiector in 2009-2010). Modelul home cinema utilizeaza trei panouri SXRD (RGB) pentru a reda imagini uimitoare in formatul full HD 1080p cu un contrast incredibil de 120.000:1. Claritatea imaginii este asigurata de tehnologiile Sony: procesarea integral digitala Engine2 Bravia, reducerea imbunatatita a Zgomotului si Motionflow cu Dark Frame Insertion (inserarea unor cadre intunecate).    

Comentariile comisiei de evaluare au fost urmatoarele: "Noul Bravia VPL-VW85 utilizeaza trei panouri SXRD de ultima generatie, fiecare cu 1920 x 1080 pixeli, acesta produce imagini de inalta definitie luminoase si clare".

Vegas PRO 9

A fost numit cea mai buna solutie de editare video in format HD 2009-2010. Softweare-ul este un mediu eficient si intuitiv pentru profesionistii video-tv. Vegas Pro 9 este cea mai evoluata platforma disponibila pentru crearea si productia de continut digital .    

Juriul EISA a notat: "La un pret accesibil pana si amatorilor video, Vegas Pro 9 de la Sony isi asigura o solutie integrala de editare profesionala. Este usor de utilizat, acoperind in acelasi timp un numar nelimitat de track-uri audio/video si o gama larga de formate, inclusiv DV, HDV si o varietate de formate AVCHD".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele