IT & C

#solutii it si financiare #bacau #solepad

SolePAD da solutii IT si financiare

Marti, 25 noiembrie 2008 , ora 9:30, Agora Media a organizat o noua conferinta SolePAD la Bacau.

Aceasta este dedicat reprezentantilor mediului de afaceri din judetele Bacau si Neamt, iar evenimentul va avea loc in sala de conferinte din cadrul sediului Agricola International.

Prima parte

In deschidere au lua cuvantul Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean Bacau, Adrian Iordache, CEO/General Manager HIT Park si Mihai Tulbure, Director Camera de Comert si Industrie Bacau.

A treia editie SolePAD Bacau va incerca sa raspunda problemelor concrete cu care se confrunta mediul de afaceri din Romania, prin prezentarea celor mai performante solutii IT&C oferite de partenerii acestei editii.

Strategii prezentate

De asemenea, reprezentanti ai OTIMMC si MCTI vor oferi informatii de ultima ora privind accesarea fondurilor nerambursabile puse la dispozitie de Uniunea Europeana. Prima prezentare din program - "Strategia ASSI" - va fi sustinuta de Daniel Gruia, presedintele Agentiei pentru Serviciile Societatii Informationale.

In continuare, Alin Luca, Account Manager în cadrul Dell, va trece la sesiunea de solutii IT&C, prezentand "Oferta Dell pentru IMM-uri". Florin Raclariu, Market Development Manager in cadrul Intel, va vorbi despre "Tehnologii noi - management si performanta". Valentin Mateiati, Local Reseller Manager in cadrul Lenovo, va sustine prezentarea "Calculatoare LENOVO - siguranta si fiabilitate pentru business-ul tau".

La final

Florin Stoean, Authorized Partner Manager, a prezentat "Solutiile high availability pentru sectorul SMB" oferite de Fujitsu Siemens Computers, in timp ce Oana Muscalu, Marketing Manager la Power Systems Rom, a vorbit despre "UPS-uri profesionale pentru protectia aplicatiilor IT".

Ultimele doua prezentari din program se vor axa pe solutii de finantare pentru IMM-uri. Vasile Avadanei, Consilier programe la OTIMMC Bacau, va trece in revista o serie de "Oportunitati de finantare pentru mediul de afaceri". Adrian Susac, Consilier la Organismul Intermediar pentru Promovarea Societatii Informationale din cadrul MCTI, va pune accent pe "Fonduri nerambursabile pentru proiecte IT"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele