IT & C

#slider #concept #computer portabil

Slider, concept de computer portabil

Conceptele de gadgeturi nu se rezuma doar la telefoane mobile sau console de joc, ci se extind catre telecomenzi univesale sau computere si alte dispozitive.

Cel mai recent concept de computer este Slider , un PC portabil foarte performant.

Creatie unica

Computerul portabil Slider a fost realizat de catre designerul independent Sean Bovee, iar in viziunea lui, modelul este dotat cu un ecran OLED, sensibil la atingere de 9 inch si tastatura QWERTY completa. Modelul are dimensiunile aproximative ale unui netbook actual.

Asa cum spune si numele conceptului, slider, dispozitivul este glisant. Sean a mai dotat modelul cu streaming video fara lag si posibilitatea de a face conviorbiri video in sistem VoIP (Voice over IP).

Alte detalii


Slider ar mai veni echipat cu 1 GB memorie RAM si un procesor de 1,5 Ghz. Totusi, pe cat de fantastic pare sa fie modelul, creatorul sau a incorporat si un element realist, acumulatorul care rezista intre 4 si 7 ore.

Designer-ul Sean Bovee a mai mentionat in lista specificatiilor tehnice ale modelului Slider se numara conectivitatea Bluetooth, Wi-Fi, patru porturi USB si un SSD de 80 GB. Din pacate nu se stie daca acest concept va deveni vreodata realitate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele