IT & C

Siveco a participat la cea de-a doua editie ANIAP

Partener traditional ANIAP, SIVECO Romania a primit, la Conferinta Anuala a Informaticienilor din Administratia Publica, recunoasterea contributiei la succesul proiectului "Caravana ANIAP"

In perioada 5-7 septembrie 2003, SIVECO Romania a participat la ce de-a doua editie a conferintei anuale a Asociatiei Nationale a Informaticienilor din Administratia Publica (ANIAP), organizata anul acesta in statiunea Eforie Nord.
La aceasta manifestare dedicata solutiilor de implementare a conceptului de e-administratie au participat si reprezentanti din Ministerul Administratiei si Internelor , Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, ai Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, ai Federatiei Autoritatilor Locale din Romania, asociatii profesionale, alaturi de informaticieni din administratia publica locala din toata tara si parteneri traditionali din sectorul privat.

SIVECO Romania a prezentat in cadrul conferintei "Sistemul Informatic pentru Management Economic".
"Compania noastra se implica activ in dezvoltarea de proiecte din sfera guvernamentala, portofoliul de produse al companiei dedicat domeniului de e-Administratie fiind deosebit de variat, de la pachetul integrat ERP consacrat - SIVECO Applications, la solutii precum cea pentru managementul documentelor si a fluxurilor de lucru - SIVADOC, la platforma de e-Learning - AEL, sau portalul informational pentru servicii electronice - Info Chiosc", declara Daniel Pisaru, Account Manager in cadrul SIVECO Romania.
"Implicarea organizatiilor private din IT in dezvoltarea de proiecte de e-govermnent are scopul de a oferi solutii factorilor de decizie si de a accelera trecerea de la sistemul actual la e-administratie, sistem ale carui efecte benefice vizeaza, in primul rand, cetatenii. Expertiza SIVECO in dezvoltarea de solutii care se potrivesc cerintelor specifice din domeniul administratiei publice centrale si locale e demonstrata prin numeroasele proiecte realizate si prin solutiile de succes funtionale la nivelul multor autoritati locale. Echipa Siveco are capabilitati sa ofere servicii pentru toata durata de viata a unui proiect: ingineria si analiza detaliata a cerintelor, crearea si dezvoltarea de programe, asigurarea si controlul calitatii, implementare, intretinere si suport tehnic, management de proiect ."

"Colaborarea ANIAP cu SIVECO Romania SA reprezinta un bun exemplu," apreciaza doamna Sevil Sumanariu, presedinte al ANIAP. "Din punct de vedere practic, conferinta anuala ANIAP a reprezentat un prilej deosebit pentru realizarea unui schimb real si util de experienta, informatii, practici si solutii intre dezvoltatori, implemenatori si utilizatori privind conceperea si implementarea programelor de e-government in Romania."
Parteneriatul traditional dintre SIVECO Romania SA si Asociatia Nationala a Informaticienilor din Administratia Publica a fost consolidat si cu aceasta ocazie, istoria colaborarii intre aceste doua organizatii din domeniilor public si privat fiind una bazata pe profesionalism si incredere. SIVECO Romania si ANIAP au participat impreuna si la conferinta de e-government desfasurata in februarie la Sofia (Bulgaria), la Seminarul de Impozite si Taxe de la Sibiu, precum si la manifestarile din cadrul proiectului Caravana ANIAP.

In cadrul conferintei, SIVECO Romania SA a primit recunoasterea contributiei aduse in realizarea proiectului Caravana ANIAP, care s-a finalizat cu rezultate deosebite pentru promovarea conceptului de e-administratie si a solutiilor IT de succes implementate in administratia publica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele