IT & C

#simcity 5 #joc maxis #maxis #jucatori simcity #simcity

SimCity 5 va putea fi jucat doar cu o conexiune permanenta la internet

SimCity 5, urmatorul joc din populara serie creata de Maxis, va putea fi jucat doar cu o conexiune permanenta la internet, informatie ce a starnit deja proteste din partea fanilor SimCity.

SimCity 5 urmeaza sa fie lansat in 2013, la 10 ani dupa jocul precedent, SimCity 4. Motivul pentru care noul SimCity 5 va putea fi jucat doar cand computerul este conectat la internet a fost explicat de Stone Librande, designerul sef al jocului. Acesta nu tine de pirateria online, motiv pentru care Ubisoft obliga jucatorii sa fie online cand joaca.

Maxis va impune jucatorilor SimCity 5 conectarea la internet deoarece, chiar si atunci cand joaca single player, toti jucatorii fac parte din aceeasi "lume", in care se pot influenta reciproc, intr-o economie globala, potrivit Geek.com.

Cumparatorii noului SimCity 5 vor avea nevoie de un cont EA Origin pentru a putea juca, insa titlul nu va fi vandut exclusiv in magazinul online.

Sursa foto : Joystiq.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele